-22%

Hindistan Cevizi Yağı – Sabun ve Kozmetik Üretimi İçindir

Kullanılabilirlik:

Stokta yok


Minimum sipariş 20 kg.

Bu Üründe Kargo Ücreti Alıcıya Aittir.

Hindistan Cevizi Yağı;

Tamamen katkısız %100 Hindistan Cevizi Yağıdır.

31,00 39,99

KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR. Bu ürün için bu kurallar geçerlidir:
  • Ürünün satışı 20 kilo ve katlarıdır.

Stokta yok

Minimum sipariş 20 kg.

Bu Üründe Kargo Ücreti Alıcıya Aittir.

Hindistan Cevizi Yağı;

Tamamen katkısız %100 Hindistan Cevizi Yağıdır.

Ağırlık20000 g

0 müşterinin incelemesine göre

0.0 genel
0
0
0
0
0

İlk yorum yapan siz olun “ Hindistan Cevizi Yağı – Sabun ve Kozmetik Üretimi İçindir ”

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Translate »